20 martie 2019

Conferința „Making Political Marketing Great Again“


Academia Română găzduiește joi, 21 martie 2019, cu începere de la ora 18, conferința „Making Political Marketing Great Again“, susținută de Brad Parscale, consultant politic și expert în comunicarea prin intermediul media digitale.

Evenimentul este onorat de prezența acad. Ioan Aurel-Pop, președintele Academiei Române, care va rosti un cuvânt de deschidere, urmat de prezentarea conferențiarului de către prof. Dan Dungaciu, director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I.C. Brătianu“ al Academiei Române. Întâlnirea va fi modertă de acad. Victor Voicu, vicepreședinte al Academiei Române.

Conferința beneficiază de participarea unor importante personalități publice și politice, iar accesul se va face exclusiv pe bază de invitație nominală.

Brad Parscale, personalitate marcantă a vieții publice internaționale, a fost numit recent în funcția de director al viitoarei campanii prezidențiale a lui Donald Trump din 2020. El se va afla în România în perioada 20-24 martie 2019, susținând cu acest prilej, în Aula Academiei Române, conferința „Making Political Marketing Great Again“.

Biroul de presă al Academiei Române

copyright © Academia Română 2006

copyright © Academia Română 2006