data-layout="button" data-size="small"> Share

20 iunie 2024

Dr. ing. Dorin Comaniciu, membru de onoare al Academiei Române, a conferențiat la simpozionul Healthcare Business International (HBI) 2024 din Londra


Dr. ing. Dorin Comaniciu, membru de onoare al Academiei Române, a conferențiat pe data de 12 iunie 2024 la simpozionul Healthcare Business International (HBI) 2024 din Londra.

Healthcare Business International (HBI) este una dintre cele mai importante platforme internaționale de sănătate și investiții, care oferă și discută un set de informații unice despre sectorul sănătății private în Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Sud, India și Australia.

Dr. Dorin Comaniciu a vorbit, împreună cu parteneri de la McKinsey & Company și Spitalele Humanitas din Italia, despre aportul inteligenței artificiale în sănătate și despre modul în care aceasta se utilizează pentru a obține o eficiență sporită, productivitate și susținere clinică, incluzând modele economice de dezvoltare și aplicare. Un accent deosebit a fost pus pe avansarea rapidă a inteligenței artificiale generative, care promite un impact substanțial asupra creșterii calității îngrijirii medicale.

Biroul de comunicare al Academiei Române