20 septembrie 2024
Institutul de Chimie „Coriolan Drăgulescu“ din Timișoara


Protocol de colaborare științifică între Institutul de Chimie „Coriolan Drăgulescu“ al Academiei Române și Universitatea Zhejiang Sci-Tech University, China

Institutul de Chimie „Coriolan Drăgulescu“ din Timișoara a încheiat un protocol de colaborare cu Universitatea Zhejiang Sci-Tech University, Hangzhou, China. Documentul a fost semnat la sediul institutului, vineri, 20 septembrie 2024, de dr. Liliana Cseh, directorul Institutului de Chimie „Coriolan Drăgulescu“ din Timișoara, și de prof. acad. Wenxing Chen, președintele Universității Zhejiang Sci-Tech.

Protocolul s-a încheiat pentru o perioadă de cinci ani și presupune stabilirea a două programe: primul se adresează absolvenților cursurilor de masterat din cadrul universității Zhejiang Sci-Tech care doresc să-și continue studiile doctorale la Institutul de Chimie „Coriolan Drăgulescu” din Timișoara; al doilea program vizează schimburi interacademice pentru doctoranzi, postdoctoranzi, profesori și cercetători din ambele entități academice. Colaborarea va fi susținută financiar de China Scholarship Council și de Institutul de Chimie din Timișoara.


Academia Română – Comunicare și imagine publică

Semnarea Protocolului de colaborare
Prof. acad. Wenxing Chen, președintele ZSTU, și dr. Liliana Cseh, directorul Institutului de Chimie din Timișoara